Dobrodošli na tretji izvedbi Biološko-psihološke študentske konference

print

To je konferenca, ki smo jo študenti pripravili za študente. Cilj naše konference je združiti študente različnih fakultet in študijskih smeri, jim omogočiti predstavitve svojih avtorskih del in tako spodbuditi znanost v vseh oblikah. Če vas zanima širjenje znanja o biologiji in psihologiji, nadgrajevanje predstavitvenih spretnosti ali pa preprosto uživate v spoznavanju novih ljudi in razširjanju svojih povezav, je to pravi dogodek za vas. 


Biološko-psihološka študentska konferenca je razdeljena na dva modula, ki bosta potekala vzporedno:

  • biološki in
  • psihološki modul.

Biološki modul se nanaša na študijske programe s področja biologije, naravoslovja, naravovarstva in podobne študijske programe.

Psihološki modul se nanaša na študijske programe s področja psihologije, biopsihologije, psihoterapije in nevroznanosti. Psihološka dela bodo razdeljena v tri sklope, in sicer kot empirično delo, sistematični pregled člankov ali kot predstavitev zanimive teme/projekta/seminarja.

Sodelujejo lahko tudi študenti drugih študijskih programov (npr. pedagoških študijskih programov), če se prijavijo z raziskavo, ki temelji na biološki ali psihološki tematiki.

Predstavitev in povzetek je lahko v slovenskem ali angleškem jeziku.


Vsak posameznik lahko sodeluje s predstavitvijo: 

  • zaključnega diplomskega, magistrskega ali doktorskega dela, 
  • raziskav, 
  • skupinskih projektov (a individualno predstavlja*), 
  • seminarjev ali 
  • zanimivih tem

v obliki ustnih predstavitev ali plakatov

Vsakdo je dobrodošel, da se konferenci pridruži tudi kot slušatelj brez predstavitve. 

* Prispevki so lahko tudi del skupinskega dela, vendar lahko na konferenci predstavlja samo en študent!!!!! Ostali člani se seveda lahko prijavite na konferenco kot pasivni udeleženci.


Strokovna komisija bo pregledala povzetke, ustne predstavitve in plakate, na koncu konference pa bodo najboljši prispevki nagrajeni. Povzetki bodo vključeni v zbornik, ki bo naložen v slovenski knjižnični informacijski sistem (COBISS).

Dela bodo razdeljena v dve kategoriji, glede na stopnjo študija tekom katere je bilo delo pripravljeno:

  • dodiplomski študij in
  • magistrski oz. doktorski študij.

Konferenca bo potekala 3 dni, v Kopru, od 14. do 16. septembra 2023. 

Dogodek bomo popestrili tudi z zanimivimi predavanji gostujočih predavateljev in družabnim programom.


REGISTRACIJE ZA PASIVNO UDELEŽBO SO ODPRTE!

Prijavnina za pasivne udeležence znaša 15 evrov.

Prijavite se lahko tudi kot pasivni udeleženec/slušatelj, ki si želi prisluhniti študentskim predstavitvam in predavanjem gostujočih predavateljev, z možnostjo sodelovanja v družabnem programu. Število udeležencev je omejeno, zato se pravočasno prijavite!


 
!COVID-19! 

Dogodek bo izpeljan V ŽIVO. Zaradi nepredvidljivih razmer epidemije virusa SARS-CoV-2, obstaja možnost, da bo konferenca organizirana prilagojeno, v skladu s takrat veljavnimi predpisanimi epidemiološkimi ukrepi.